O nama

Karlik je novootvoreni medicinsko-kozmetički centar i jedini certificirani salon od strane maricnih kuca dr.Schrammek i Weyergans u Dubrovniku koji nudi baš sve što treba ženama, ali i muškarcima koji drže do svojeg tijela i zdravlja. U ponudi je širok spektar usluga, u medicinskom dijelu nudimo vrhunske anticelulitne programe za nadlaktice, trbuh i struk, natkoljenice te intenzivan program za cijelo tijelo. Anticelulitne programe slijedi usluga liftinga i učvršćivanja najosjetljivijih dijelova tijela poput stražnjice i trbuha te uklanjanje strija. Nudimo i programe mršavljenja i planove prehrane, a u medicinskom dijelu najviše ističemo naše HIGH CARE tretmane u kojima prednjači vrhunski uređaj Vacustyler koji osim što poboljšava cirkulaciju, regenerira kožu i uklanja nečistoće iz limfnog sustava podiže energiju i raspoloženje pacijenta.

Karlik je nezaobilazno mjesto svakome kome je stalo do zdravlja, brige oko tijela i ljepote, medicinsko-kozmetički centar sa jednom od najširih paleta usluge u gradu gdje u opuštenoj atmosferi i među ljubaznim osobljem uživate u odabranom tretmanu, a kroz naša vrata izlazite sa osmijehom na licu. Kod nas imate baš sve za ljepotu na jednom mjestu.

Osim medicinskom dijela usluga nudimo i širok spektar kozmetičkih usluga u koje spadaju tretmani lica, masaže, depilacije, manikura i pedikura. U ponudi tretmana lica imamo baš sve što je potrebno za najkvalitetniju brigu o Vašem licu. Od osnovne njege i čišćenja lica pa sve do anti-age i vitamin A tretmana te ugradnja i popunjavanje trepavica, no to je samo dio naše ponude koju možete provjeriti u rubrici usluge. Osim medicinskih masaža nudimo i relax masaže koja će Vas opustiti i umiriti nakon napornog i stresnog dana pa sve do aroma i anticelulitnih masaža, a posebno ističemo visokokvalitetnu Rain drop masažu. Depilaciju vršimo šećernom pastom i voskom i u ponudi su svi dijelovi tijela dok i u manikuri i pedikuri također nudimo najširi spektar usluge od geliranja i ugradnje noktiju pa sve do medicinske pedikure.

DJELATNICI:

MARIJA ŠUŠKO KARLIĆ

Vlasnik i voditelj high care centra “KarliK” svojim dugogodišnjim radom u medicini naučila je koliko je briga o zdravlju važna a spoju s kozmetikom nadmašuje sva očekivanja. U svom centru ljepote i zdravlja bira samo prirodne i high care svijetski poznate marke aparata i preparata. Ulaže u svoje edukacije širom svijeta a tome svjedoče svi certifikati koje posjeduje kao i to da je “centar KarliK” jedini certificirani autorizirani salon za DR.CHRISTINE SCHRAMMEK kozmetiku.

Individualno pristupa svakom klijentu te nastoji pronaći ono što je najbolje a u odabiru vrhunske tehnologije i preparata kozmetike u službi medicine.

 

 

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *