HYDRACLEAN

HYDRACLEAN

Novi revolucionarni tretman na tržištu, za prekrasnu, čistu i sjajnu kožu u samo 30 minuta!

U periodu kada je pojačana aktivnost hormona često se javljaju problemi sa kožom, pojavljuju bubuljice, akne i miteseri….sreća postoje načini da se ovi problem izbjegnu ili liječe ako do njih dođe.
Ekskluzivnim Skin Cleansing Tretmanom za čišćenje kože, koji je namijenjen svima od ADOLESCETNE, MLADENAČKE do ZRELIJE dobi.
Nudimo riješenje koje klijentu omogućava da za nisku cijenu dobije rezultat zadržavajući se svega 30 minuta kod svog beauty doktora.
Hydra Clean tretman za čišćenje kože lica, sa fokusom na T-zonu, jedini je na svijetu te vrste zahvaljujući Guinot metodi.
Tridesetominutni tretman kombinira dubinsko čišćenje, relaks masažu i masku za lice, ostavljajući kožu čistu i blistavu. Koža diše i postaje podloga za dalju njegu.

Danas, sve više žena različite životne dobi postaju klijenti kozmetičkih salona. Zato je Guinot lansirao revolucionarni tretman za lice, koji si mogu priuštiti svi klijenti, bez obzira na životnu dob i financijsku moć. Ekskluzivni tretman za dubinsko čišćenje lica, namijenjen je svim tipovima kože. Idealna je zamjena za vapozone. Tretman koji traje svega 30 minuta ima fantastične rezultate i vidljive odmah nakon tretmana.

Tretman se sastoji iz dva bitna koraka:

  • Dubinsko čišćenje Thermoclean elektrodama
  • Beauty masaža

Trajanje tretmana: 30 min

CIJENA TRETMANA: 200,00 KN