DR.RUDOLF WEYERGANS tretmani

DR.RUDOLF WEYERGANS tretmani

LIPOLIZA

Lipoliza je tretman eliminacije masnih naslaga. Lipoliza predstavlja proces prirodnog razlaganja i razbijanja depoa masnih stanica, koji se odvija pod djelovanjem enzima. Upravo ovakav proces stimuliramo uz pomoć blagih strujnih impulsa BODYSTAR aparatom. Bodystar je multifunkcionalni aparat za elektoterapiju cijeloga tijela. Pomoću kontroliranog mikroprocesora sa metodom lipolize se postižu vidljivi rezultati pri smanjenju masnih nakupina.

 

MEZOTERAPIJA – TRETMAN BEZ IGLE

Inovativni Meso Care tretmani učinkoviti bez igle!

Trenutno pomlađivanje sa dugotrajnim rezultatima
Istinska ljepota dolazi iznutra!
Mezoterapija je najuspješnija nekirurška metoda estetske medicine u svijetu.

Visokokoncentrirani, bio-funkcionalni serumi kanaliziraju se duboko u kožu uz pomoć modernog High Tech IZO-ENERGETSKOG prijenosnog sustava – ELEKTROPORACIJE Mesostar uređajem. Nove formule za ciljane aplikacije poput Amino-Koktela za poboljšanje strukture i tonusa kože do Hijaluronske kiseline, Carnitina, te Kolagena za vidljivo uklanjanje bora i trenutni osjećaj glatke i nježne te zategnute kože.

Biotehnološki pripremljeni aktivni enzimski preparati Meso Care vrlo učinkovito djeluju na akne, a oni sa iznimno djelotvornim ekstraktom imele na pomlađivanje i regeneraciju kože, a stimulira se dioba stanica, njihova pripremljenost i opskrba hranjivim tvarima.
Namijenjeni su njezi kože lica, dekoltea i grudi, a također se primjenjuju na noge, trbuh i ostale kritične zone.
Weyergans je razvio proizvode koji djeluju duboko u koži.

 

 

SPM – VAKUMSKA MASAŽA ZA LICE I TIJELO

SPM aparat je najbolja kombinacija tradicije i moderne tehnologije. S tim aparatom izvodimo različite tretmane koji se odvijaju pod utjecajem vakumske masaže. To su anticelulitni tretmani, tretmani razbijanja masnih nakupina, tretmani učvršćivanja oslabljelog vezivnog tkiva, obrada strija, učvršćivanje grudi i stražnjice, smanjenje podbradka, obrada nečiste kože i tetretmani izravnavanja bora.

Učinci vakumske masaže su: intenzivno stimuliranje protoka limfe, pojačano sagorjevanje masnih stanica, učvršćivanje vezivnog tkiva stimulacijom djelovanja enzima.

SPM često upotrebljavamo i kod tretiranja zastoja limfe te regeneracije zahtjevnije kože obraza i dekoltea. Također je vrlo učinkovit za opuštanje mišićne napetosti u ramenima i zatiljku.

Nakon završetka tretmana na tretiranom području osjeti se ugodan osjećaj svježine. Blago crvenilo na koži je dokaz da smo pospješili podkožnu cirkulaciju i sagorjevanje masti.

 

SLIDESTYLER – LIMFNA DRENAŽA
Mehaničku limfnu drenažu i abdominalnu masažu izvodimo aparatom SLIDE STYLER koji djeluje na dijelove tijela opterećene nagomilanim masnoćama i viškom vode u tijelu.

Masaža Slide styler-om je balzam za noge, a radi ovako: masažne navlake, koje su slične svemirskom odijelu, sastoje se od malih zračnih komora koje se preklapaju. One se pune i prazne putem točno kontroliranih krugovima od strane aparata.