Bezbolno čišćenje lica sa Pandhys šećernim kuglicama

Bezbolno čišćenje lica sa Pandhys šećernim kuglicama

Bezbolno čišćenje lica sa Pandhys šećernim kuglicama – idealan tretman nakon ljeta ZA SAMO 200 KN!

Koliko čišćenje lica u kozmetičkom salonu zna biti bolno i neugodno, dovoljno govori činjenica da bi taj tretman svi najradije izbjegli. No isto tako, tretman čišćenja lica je nužan kod svake osobe koja želi imati lijep i njegovan ten.

Da ipak čišćenje lica ne bi bio jedan od omraženijih tretmana u kozmetičkom salonu pobrinula se tvrtka Pandhys ,poznata po svojoj kozmetici na bazi čiste medicinske glukoze – šećernog gela.

Na koji način čistimo kožu sa šećernim kuglicama?

Male šećerne kuglice rađene od čiste medicinske glukoze lijepimo i „rolamo“po površini kože, te prilikom tog lijepljenja dobivamo efekt vakuuma.Na taj način potpuno bezbolno izvlačimo nečistoće i višak sebuma iz kože. Prilikom samog tretmana čišćenja, na koži vidimo male bijele končiće koje šećerne kuglice izvlače na površinu , a to je višak sebuma!

Za kakav tip kože je idealno ovakvo čišćenje?

Ovakvo čišćenje lica može se primjenjivati skoro kod svih tipova kože a najidealniji je za masne i osjetljive kože ,te za klijente koji ne vole klasična istiskivanja. Takva vrsta čišćenja lica je sve traženija i popularnija od klasičnog tretmana jer ne traje duže od sat vremena .

Da li je čišćenje sa šećernim kuglicama bolno?

Čišćenje lica sa šećernim kuglicama je gotovo bezbolno.

Kako još šećerne kuglice djeluju na našu kožu?

Osim što dubinski čiste, šećerne kuglice pospješuju regeneraciju i izmjenu tvari u stanicama pa je nakon ovakvog tretmana pojačana obnova kolagena i elastina što rezultira- svježijim i mlađim izgledom. Također ,medicinska glukoza iz šećernih kuglica ima veliko protuupalno djelovanje , te djeluje na brže zacjeljivanje svih oštećenja na koži. Ukoliko je riječ o vrlo nečistoj koži, šećerne kuglice možemo iskombinirati i sa klasičnim čišćenjem koje je tada puno, puno ugodnije.

Isprobajte ovu metodu u Centru KarliK po cijeni od samo 200 kn

[su_button url=”http://www.karlik-ragusa.hr/kontakt” background=”#0abab7″ size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”0″]NARUČI SE NA TRETMAN[/su_button]

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *