ANTICELULITNI TRETMANI

ANTICELULITNI TRETMANI

ANTICELULITNI PROGRAM BY WEYERGANS  

Tretman diferencirane terapije celulita započinje pregledom klijenta. Određujemo dijagnozu i zatim postavljamo program. Uz razgovor sa klijentom dogovaram plan dolazaka i program tretmana te koliko često može dolaziti i ostalo.

DCT – Diferencirana celulitna terapija

Diferencirana Celulitna Terapija, DCT, je naša najpoznatija metoda.

DCT je osmišljena i patentirana od strane Weyergans High Care AG na osnovi istraživanja i iskustva svjetskih stručnjaka
u tom području. Kompletna terapija prolazi kroz četiri stadija:

1. Stimulacija limfnog protoka
2. Aktivacija metabolizma masti
3. Jačanje vezivnog tkiva
4. Krvožilni trening

Diferencirana Celulitna Terapija široko se primjenjuje u praksi i pokazuje zapanjujuće rezultate u borbi protiv celulita.

DCT odstranjujemo celulit i djelujemo preventivno na nastanak celulita i masnih nakupina. Tom metodom garantirano se postižu rezultati zato što napada uzroke nastanka celulita, a ne njegove posljedice.

DCT koristi različite postupke i metode za odstranjivanje celulita i masnih nakupina. S njima ne odstranjujemo samo celulit i masne nakupine, već i jačamo vezivno tkivo, poboljšamo strukturu i metabolizam kože, pospješujemo odstranjivanje otpadnih produkata iz tijela te našim klijentima nudimo fizički i psihički odmor.

Prvi korak u tretmanu DCT je anamneza, individualan pregled klijenta pri čemu uzimamo podatke o klijentu: zdravstveno stanje, navike, aktivnosti, mjerimo klijenta i na kraju odredimo broj tretmana i sastav tretmana koji su potrebni klijentu da postigne rezultate

 

Prije tretmana                                                                       Poslije tretmana

Body Wrapping tretman

U okviru Weyergans kompanije razvijena je visokoefikasna metoda oblikovanja tijela
„HIGH CARE Body Wrapping“, jedina licencirana i zaštićena metoda te vrste u svijetu.

Već nakon prvog tretmana dolazi do pokretanja i postepenog topljenja masnih naslaga
na tijelu.
Rezultati su vidljivi i mjerljivi. Obim ugroženih zona se znatno smanjuje, koža postaje glatka i zategnuta.
Zone koje vrlo uspješno tretiramo su trbuh, bokovi, butine i stražnjica.

SPM – Vakumska masaža za lice i tijelo

SPM aparat je najbolja kombinacija tradicije i moderne tehnologije. S tim aparatom izvodimo različite tretmane koji se odvijaju pod utjecajem vakumske masaže. To su anticelulitni tretmani, tretmani razbijanja masnih nakupina, tretmani učvršćivanja oslabljelog vezivnog tkiva, obrada strija, učvršćivanje grudi i stražnjice, smanjenje podbradka, obrada nečiste kože i tetretmani izravnavanja bora.

Učinci vakumske masaže su: intenzivno stimuliranje protoka limfe, pojačano sagorjevanje masnih stanica, učvršćivanje vezivnog tkiva stimulacijom djelovanja enzima.

SPM često upotrebljavamo i kod tretiranja zastoja limfe te regeneracije zahtjevnije kože obraza i dekoltea. Također je vrlo učinkovit za opuštanje mišićne napetosti u ramenima i zatiljku. 

Nakon završetka tretmana na tretiranom području osjeti se ugodan osjećaj svježine. Blago crvenilo na koži je dokaz da smo pospješili podkožnu cirkulaciju i sagorjevanje masti.