MASAŽA

MASAŽA

Osjetite novo značenje masaža u KarliK centru. Očekujemo vas s ponudom brojnih klasičnih i egzotičnih masaža. Samo masaža dovodi do potpunog relaksiranja uma i tijela otklanjajući stres, izbacujući toksine iz kože te napetost u mišićima.

Klasična masaža
Bazna masaža iz koje potječu tehnike svih ostalih masaža. Pokret je umjereno čvrst, a provodi se trljanjem, gnječenjem i lupkanjem. Dovodi do smanjenja stresa i poboljšanja krvotoka.
Klasična parcijalna masaža
Pokret je čvrst, a provodi se trljanjem, gnječenjem i lupkanjem. Dovodi do smanjenja stresa i poboljšanja krvotoka. Ovisno o želji klijenta masira se određeni dio tijela (leđa, ruke, trbuh, noge)
Medicinska masaža
Medicinska masaža metoda je fizikalne terapije koja se služi nizom sustavnih pokreta na tijelu s ciljem manipulacije tjelesnim tkivima. Izvodi se rukama u svrhu izravnog ili neizravnog djelovanja na mišićni ili živčani sustav te cirkulaciju krvi i limfe. Kod medicinske masaže dolazi do poboljšanja cirkulacije, poboljšava se opskrba kisikom i hranjivim sastojcima kao i eliminacija štetnih tvari iz metabolizma. Ova vrsta masaže može biti upotrijebljena kao primarna terapijska intervencija ili kao dodatak ostalim terapeutskim tehnikama.
masaža
Uz relaksirajuću glazbu iz pozadine i opuštajuću masažu izbacujemo nakupljeni stres.
KarliK masaža
Kombinacija je aroma i antistresne masaže koja uz ugodnu glazbu i mirisna ulja dovodi tijelo i um do potpunog opuštanja te izbacivanja stresa.To je masaža cijelog tijela od nožnih prsti do tjemena.Luksuz kakav zaslužujete!
Sportska masaža
Jedna od agresivnijih masaža, stoga se preporuča sportašima. Odlikuju je duboki snažni pokreti koji opuštaju mišiće, smanjuju spazme i miogeloze.
Raindrop
Raindrop masaža je nježna tehnika masaže, a specifična je po tome što se nanose veće količine čistih eteričnih ulja na područje kralježnice. Raindrop tehnika se temelji na teoriji da su mnoga iskrivljenja kralježnice posljedica virusa ili bakterija, koji se nalaze uzduž kralježnice i uzrokuju upale koje stežu i grče okolno mišićno i vezivno tkivo i na taj način iskrivljuju kralježnicu.
U raindrop tretmanima koriste se eterična ulja koja djeluju balansirajuće, antibakterijski, antivirusno, spazmolitično, analgetično i poticajno na cirkulaciju. Odabrane kombinacije eteričnih ulja koja se koriste u ovoj tehnici jačaju fizičko tijelo, djeluju opuštajuće na mišiće uz kralježnicu, a to rezultira spontanim vraćanjem kralježnice u ispravan položaj. Dubinsko djelovanje eteričnih ulja nastaje zahvaljujući njihovoj sposobnosti da vrlo brzo prolaze kroz kožu, ulaze u tkivo, pročišćavaju limfu, snaže i regeneriraju organizam. Raindrop masaža se preporučuje kod svih bolesti kralježnice, prevencije nastanka prehlada i gripa, stresa, nesanice, nervoze, smanjenog imuniteta, kroničnog umora i depresija.
Naš tim stručnjaka prenijet će vam svoje znanje stečeno pažljivim proučavanjem drevnih civilizacija, kroz kontakt i dodir, na putu opuštanja, zdravlja i užitka.